Alan Watts on one of the secrets of skiing, and life as well for that matter…

3

3 Comments

 1. John Liungman
  29 August, 2011

  Väldigt intressant, och även applicerbart på socialt umgänge. (Försök vara charmig och rolig, och du kommer att misslyckas. Spänn av, och du kommer att ha kul.) Men när det gäller skidåkning eller för den delen svärdskonst så glömmer han bort att det fria, balanserade sinnet bara kommer att “göra rätt” om det tränats att reagera på rätt sätt. Så grundposition på skidan är toppen, men det hjälper föga om du inte övat att åka på skare!

 2. Håkan
  4 September, 2011

  om du vill lyssna på mer alan watts, och andra intressanta människor, är det här en väldigt trevlig podcast;http://feeds.feedburner.com/matrixmasters/iGAG

 3. Andreas Fransson
  11 September, 2011

  grymt! Stort tack!